Spravujte súhlas so súbormi cookie
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.

Najdôležitejšie rady pri zariaďovaní kuchyne

Dátum: 20.04.2017

Všetkým, ktorí sa naučili a ešte stále učia umeniu žiť, poslúžia tieto rady:

  1. Skôr ako poviete svoje rozhodné slovo, informujte sa vo viacerých predajniach, štúdiách, na výstavách. Výber kuchyne je aspoň tak dôležitý, ako výber partnera. Láska ide cez žalúdok. Aj v tomto prípade dvakrát zvažujte, raz rozhodnite. 
  2. Myslite na túto zásadu - praktickosť - účel je viac ako výzor.
  3. Kvalita niečo stojí, platí to aj pri výbere kuchyne. Pri kuchyniach navrhnutých na mieru sa pri prípadnom sťahovaní dajú použiť jednotlivé skrinky a dokúpi sa len nová pracovná doska a doplnky. 
  4. Venujte pozornosť nielen osvetleniu jednotlivých centier, ale aj dostatočnému centrálnemu osvetľovaciemu telesu. 
  5. Starostlivo si preštudujte spotrebu energie každého jednotlivého prístroja. Budete prekvapení, ako úsporne niektoré pracujú. Zvyčajne vyššia obstarávacia cena znamená úspornejšiu prevádzku. 
  6. Naplánujte si čas montáže. Nová kuchyňa pokrytá prachom z búrania muriva alebo kladenia obkladov je na zaplakanie. 
  7. Nároky sa menia s časom. Preto si vybavte kuchyňu tak, aby vyhovovala aj v budúcnosti. Napríklad, dieťa, ktoré ešte nemáte, môže o dva roky stáť pri sporáku s detskou poistkou.