Spravujte súhlas so súbormi cookie
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.

Ako zladiť chladničku s kuchynskou linkou

Dátum: 18.05.2017

Konečne máte svoju novú kuchyňu? Blahoželáme! Teraz rozmýšľate pravdepodobne nad tým, aké spotrebiče jej budú najviac svedčať. Pri kupovaní kuchynskej elektroniky je dobré začať od najväčšieho a najpoužívanejšieho kusu. Hlad nás sprevádza každý deň, a tak je potrebné, aby si človek doprial v kuchyni skutočný komfort. Zaslúžite si predsa vlastniť tú najlepšiu chladničku! Už niekoľko rokov je trendom mnohým spotrebičom nehrdzavejúca oceľ. Biela technika prestáva byť „bielou“ a členovia domácností si uvedomujú, že strieborná pôsobí v našich domovoch akosi luxusnejšie. Pokiaľ  si plánujete zaobstarať chladničku, ale nie ste si istí jej vzhľadom, modely z nehrdzavejúcej ocele sú univerzálnym žolíkom do každej kuchyne. Na trhu sú dokonca aj také, ktoré si môžete kúpiť už do stojacej linky, no ich inštaláciu zvládnete svojpomocne, a dokonca budú na nerozoznanie od vstavaných spotrebičov. 

Ak ste si už začali svoju chladničku predstavovať, dbajte aj na jej funkcie. Chladnička má predovšetkým zachovávať čerstvosť vašich potravín. Hľadajte takú, ktorá disponuje technológiou No frost. Tá totiž zabezpečuje stabilnú teplotu v každom kúte chladničky. No frost zaručuje aj koniec s vytváraním námrazy, takže vám zároveň ušetrí peniaze a energiu, ktoré sú spojené s odmrazovaním.

Pri obmedzených priestoroch dávame zväčša prednosť kombinovaným chladničkám s mrazničkou. Funkcia Twin Cooling zabezpečuje oddelené prúdenie vzduchu v chladničke a mrazničke, takže vo svojej domácnosti môžete ich kúpou privítať v mrazničke mrazivý vzduch a v chladničke zasa optimálnu vlhkosť. Tá je zásadná pre milovníkov ovocia a zeleniny. Na úschovu rýchlo sa kaziacich potravín bola do chladničky pridaná zásuvka Chef zone, ktorá spoľahlivo kontroluje teplotu vášho mäsa a rýb.