Spravujte súhlas so súbormi cookie
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.

Doplnky do kuchyne

Dátum: 06.04.2017

Drez - v súčasnosti najpoužívanejším materiálom na výrobu kuchynských drezov je nehrdzavejúca oceľ. Je to tradičný a odolný materiál. Ak máte umývačku riadu, stačí drez s jednou, prípadne s jednou a polovičnou vaničkou a menšou odkvapkávacou plochou. Veľký dvojdrez s veľkou odkvapkávacou plochou je vhodný na umývanie veľkých hrncov, plechov a pekáčov. 

Batéria - klasická batéria s kohútikmi ustupuje pákovej batérii. Tradične sa vyrába z ocele,  alebo vo farebnom vyhotovení v súlade s drezom. Tento praktický základný doplnok kuchyne možno doplniť vysúvateľnou sprchou, ktorú oceníte pri umývaní zeleniny alebo oplachovania riadu. 

Odpadkový kôš - chrániť prírodu a myslieť na jej ochranu pri každej ľudskej činnosti je nevyhnutnosťou, a tak sa klasický odpadkový kôš nahrádza systémom niekoľkých nádob na odpadky, s možnosťou triediť ho na sklo, papier, plasty, hliník a organické zvyšky. Práve posledná nádoba má poklop, ktorý zabraňuje možnému unikaniu zápachu. 

Systém držiakov - pracovné nástroje a pomôcky používané denne, ako sú varešky, naberačky ale aj papierové utierky, by mali byť vždy po ruke. Často ich umiestňujeme do priestoru medzi pracovnú dosku a horné skrinky. Držiaky sa montujú priamo na stenu.