Spravujte súhlas so súbormi cookie
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.

Ako vybrať dobrú kuchyňu

Dátum: 11.05.2017

Dobrých rád, ako má kuchyňa vyzerať, je mnoho. Rád, ako postupovať krok za krokom, už pomenej. Jednou z ciest, ako neurobiť chybu, je navštíviť špecialistov v kuchynskom štúdiu. Skúsenosti, ktoré predajca kuchynského nábytku nadobudol, vám ušetria čas a aj financie. Aby spoločné plánovanie prebehlo v pohode a získali ste čo najpresnejšiu predstavu o svojej novej kuchyni, pripravte si odpovede na svoje otázky, ktoré vám každý kvalitný návrhár určite položí

Aké sú rozmery priestoru, v ktorom bude kuchynská linka?

Pri kuchyniach vyrábaných na mieru sa ponúka množstvo variácií, ako poskladať jednotlivé diely. Hoci vaša fantázia nemá hraníc, kuchynské steny musíte rešpektovať. Odmerajte všetko, čo sa nachádza na stenách - elektrické zásuvky, potrubia, radiátory, stavebné výklenky, dvere, okná, výšku stropu. Jednoducho všetko, čo vyčnieva zo steny a mohlo b tvoriť prekážku. Nezabudnite na materiál, z ktorého je stena postavená. 

Rozvody už máte pripravené?

Bez vody, plynu alebo elektriny kuchyňa neožije. Ideálny postup je takýto: navrhnite si kuchynskú linku a až potom zavolajte elektrikára, vodára a ďalších majstrov. Podľa technickej dokumentácie vypracovanej kuchynským štúdiom vám všetko pripravia tak, aby nevznikla kolízia so spotrebičmi alebo skrinkami. 

Aký dizajn?

Prelistujte si časopisy, katalógy, pozrite si internet a zoznámte sa s rôznorodosťou tvarov, farieb, dekorov a materiálov. Už doma si ujasnite, aký štýl vám je najbližší, a do predajne príďte s jasnou alebo aspoň približnou predstavou. Dôležité je uvedomiť si, že s kuchynskou linkou budete chcieť zladiť aj stôl, stoličky, jedáleň alebo celú obývačku, ak máte otvorenú dispozíciu.