Spravujte súhlas so súbormi cookie
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.

Funkčnosť kuchyne

Dátum: 09.03.2017

V súčasnosti používaný systém jednotlivých prvkov kuchynského nábytku presne reaguje na meniace sa pracovné a životné zvyklosti. Znamená to, že skrinka už nie je len krabicou s typizovanými rozmermi, ale je to prvok, ktorý sa spolu s doplnkami modifikuje na presne určenú funkciu. Horné skrinky rozličnej výšky sa využívajú na uloženie riadu, skla alebo aj zásob. Sú dostatočne hlboké aj pre veľké taniere a manipuláciu s nimi. Pozornosť treba venovať ich šírke. Police zo skla poskytujú priestor na odloženie riadu a predmetov zvyčajne tiež zo skla. Sú estetické, so špeciálnymi držiakmi, ktoré nepôsobia rušivo, ale pri správnom výbere, naopak, veľmi efektne. Skrinka s roletovým zatváraním položená priamo na pracovnej doske poskytuje veľa priestoru na drobné kuchynské prístroje a ich príslušenstvo. Priamo v skrinke môže byť i zásuvka a tak nemusí byť v našom zornom poli. Zaujímavou odkladacou plochou je závesná doska, visiaca zo stropu, zhotovená zo skla alebo iného vhodného materiálu. Je praktická na odkladanie drobností, pôsobí transparentne a ľahko.

Výsuvné systémy majú veľké výhody. Dáme do nich takmer všetky potrebné veci, ktoré do kuchyne patria - od potravín až po hrnce.