Spravujte súhlas so súbormi cookie
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.

Vidiecky štýl, ktorý nikdy nesklame

Dátum: 27.04.2017

Pamätáte si prázdniny u babičky? Vôňu teplých buchiet s lekvárom a ostré slnko za oknom? Spomienky máme rôzne, momenty sú neopakovateľné, no vaša kuchyňa môže mať čaro pokojného domova v súlade s najmodernejšími technológiami.

Stačí jeden pohľad a je vám jasné, že ste na pokojnom vidieku. Všetko tu má svoje miesto, usporiadanie  je dôkladne premyslené do každého detailu. Funkčnosť priestoru má dôležité postavenie, no nenechala za sebou ani osobité čaro. Hlavné slovo patrí prírodným materiálom - nápadnej dyhe duba. Výborne vyniká v kombinácii s bielymi lakovanými plochami, ktoré v interiéri dominujú. 

Dôraz na materiál

Ušľachtilosť materiálu je dôležitá. Konečne nastáva obdobie, keď si to väčšina ľudí uvedomuje, a preto siaha po prvotriednych značkách, ktoré pracujú s prvotriednymi surovinami, aby výsledný efekt bol prvotriedny. Vidiecky štýl myslí na sofistikované detaily, ako sú dokonale prepracované patinované úchytky. Mimoriadne pôsobivý je materiál pracovnej dosky. Je to zmes prírodných materiálov, skla a porcelánu., ktorým sú obložené najviac zaťažené plochy. Zaručuje odolnosť proti UV žiareniu a farebnú stálosť, nech sa deje čokoľvek. Odolný je aj voči škvrnám, poškriabaniu, vysokým teplotám a mechanickému opotrebeniu. To, čo v kuchyni určite najviac oceníte, je nepriepustnosť tekutín. Stačí zotrieť a je upratané. 

Všetko na jednom mieste

Už dávno neplatí, že kuchyňa je uzavretým priestorom, ktorý slúži len na prípravu jedál. Moderný človek už žije inak - kuchyňa je pre nás najmä miestom, kde sa stretávame s rodinou, priateľmi, spoločne varíme… Jej súčasťou je aj veľkorysá knižnica ladiaca s dizajnom interiéru.